Η ζέστη ανυπόφορη στα Τρίκαλα, με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στους 43 βαθμούς Κελσίου. Βάζοντας ένα τηγάνι έξω στο ήλιο για 30 λεπτά περίπου, φτιάχνεις μελάτα αυγά μέσα σε 20 λεπτά.

Ο ήλιος καίει το τηγάνι, και το ασπράδι του αυγού βράζει πάνω στο μέταλλο. Για να μην σας κολλήσει το αυγό στο τηγάνι, μπορείτε να ρίξετε λίγο ελαιόλαδο πάνω στα αυγά.

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!