Ο ηλεκτρολόγος μαζί με τις τρεις κόρες του γνωστοί για κλοπές, εξαπατούσαν κατηγορούνται για νέα απάτη…

Μαζί με τις τρεις κόρες του έδιναν ψεύτικα στοιχεία και έκαναν φθηνά συμβόλαια κινητής για ακριβές συσκευές. Στη συνέχεια ο ηλεκτρολόγος τις πωλούσε στην πραγματική τιμή αγοράς τους βγάζοντας κέρδος. Από τις 5 Δεκεμβρίου πέρυσι έως τις 23 Φεβρουαρίου σύναψε 12 συμβόλαια σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας παίρνοντας συνολικά 13 συσκευές.

Σε βάρος του, καθώς και σε βάρος των τριών κοριτσιών, ηλικίας 20, 18 και 17 χρόνων, σχηματίστηκε χθες δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της πλαστογραφίας, της απάτης και της διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής. Πρόκειται για τον 42χρονο σήμερα πατέρα, ο οποίος προ τριετίας καταδικάστηκε από το Μονομελές Κακουργιοδικείο Καλαμάτας σε πολυετή κάθειρξη επειδή είχε κλέψει εκκλησίες στη… μισή Μεσσηνία και έπαιρνε μαζί τις δύο ανήλικες κόρες του, ηλικίας τότε 14 και 17 χρόνων. Ο ίδιος έχει επίσης καταδικαστεί από το Κακουργιοδικείο σε ποινή φυλάκισης το 2010 γιατί εξαπάτησε 6 άτομα, αποσπώντας τους χρηματικά ποσά με την υπόσχεση ότι θα μεσολαβήσει στην τράπεζα για να βγάλουν δάνειο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οσον αφορά τις νεότερες κατηγορίες με τις οποίες βαρύνεται, ο ίδιος φέρεται ότι πλαστογραφούσε τα δικαιολογητικά, αλλάζοντας στις φωτοτυπίες ταυτότητας τις ημερομηνίες, το πατρώνυμο ή το μητρώνυμο, παραλλάσσοντας τα πραγματικά στοιχεία συγγενών του ή το ΑΦΜ. Ετσι κατάφερε από τις 5 Δεκεμβρίου πέρυσι έως τις 23 Φεβρουαρίου φέτος να κάνει 12 συμβόλαια σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας παίρνοντας συνολικά 13 συσκευές, πηγαίνοντας αυτοπροσώπως στα καταστήματα της Καλαμάτας και της Μεσσήνης, συνοδευόμενος πάντα από κάποια από τις κόρες του. Οταν έκανε το συμβόλαιο και μετά, φυσικά και δεν πλήρωνε ευρώ αφού στόχος του ήταν να πάρει την συσκευή και να την πουλήσει. Σε τέσσερις δε περιπτώσεις που οι υπάλληλοι κατάλαβαν ότι τα στοιχεία στα χαρτιά είναι πλαστογραφημένα (καθώς η οικογένεια είχε κάνει ξανά στα καταστήματα αυτά αγορές), έκαναν μεταβολή και έφευγαν.