Ο τρίχρονος Χρήστος-Εμμανουήλ είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με την περιπέτεια της υγείας του. Ο μικρός έδινε μάχη για τη ζωή μιας και έπασχε από μια σπάνια μετάλλαξη του συνδρόμου IPEX που δεν είχε εμφανιστεί ξανά στην Ελλάδα.

Η οικογένειά του όμως έπρεπε να αντιμετωπίσει και τη γραφειοκρατία μιας και οι γιατροί είχαν συστήσει θεραπεία στο εξωτερικό αλλά η αίτηση της μητέρας του στον ΕΟΠΠΥ για νοσηλεία εκτός Ελλάδος είχε απορριφθεί. Η ιστορία είχε αίσιο τέλος όμως το μικρό παιδί αυτή τη φορά, ήρθε αντιμέτωπο με το σκληρό πρόσωπο της κοινωνίας: Ένας παιδότοπος δεν του επέτρεψε την είσοδο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η μητέρα του Βασιλική Ελευθεριάδου πήγε τον τρίχρονο σε παιδότοπο της Θεσσαλονίκης. «Μπήκαμε κανονικά στο κατάστημα. Καθίσαμε και ο Χρήστος-Εμμανουήλ ήθελε να πάει στον χώρο με τα παιχνίδια. Τον πήρα από το χέρι και πριν πατήσει το πόδι του μέσα, τρέχει η κοπέλα που ήταν υπεύθυνη και μου ανακοινώνει ότι δεν μπορεί να μπει και ότι δεν έχουν αναλάβει τέτοια παιδάκια!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το παιδί έχει ένα σωληνάκι στη μύτη του από το οποίο σιτίζεται και αυτός ήταν ο λόγος που το έδιωξαν».