Το μόλις 2,5 ετών κοριτσάκι είχε διακομίστηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πατρών στις 3 Δεκεμβρίου, εσπευσμένα από την Κέρκυρα.

Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσουν το κορίτσι στη ζωή όμως δυστυχώς παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές και κατέληξε.

Οι γονείς της άναψαν ένα φως ζωής και ελπίδας για άλλα παιδιά, καθώς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της. Από το Νοσοκομείο έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ενημερώθηκε ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων και ήδη είναι σε ετοιμότητα όλος ο μηχανισμός. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου αναμένει τις ομάδες από τα νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού για να γίνει η λήψη των ζωτικών οργάνων.