Σε μία καταγγελία για τον Mr Bitcoin προχώρησε η δικηγόρος του, Ζωή Κωνσταντοπούλου με ένα μακροσκελές κείμενο στο facebook της.

«Πήραν τον Αλεξάντερ από το Νοσοκομείο με απειλές στους γιατρούς» καταγγέλλει και τονίζει ότι δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του, καθώς και ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν απαντά.

Η κ. Κωνσταντοπούλου ζητά ενημέρωση επίσημη για το πού βρίσκεται ο Βίνικ, τονίζοντας ότι ζητά να έχει ενημέρωση αλλά και επικοινωνία μαζί του.

Ολόκληρη η καταγγελία της
«Πήραν τον Αλεξάντερ από το Νοσοκομείο με απειλές στους γιατρούς ότι “εντέλλονται να τον παραδώσουν”, η τύχη του αγνοείται, ο Υπουργός Τσιάρας δεν απαντά. Από χθες το βράδυ δεν έχει καταστεί δυνατή καμία επικοινωνία μαζί του.

Η απόφαση ΣτΕ καθαρογράφηκε σήμερα 16.00. Ο εκπρόσωπος του Υπουργού πήρε αντίγραφο της απόφασης στις 16.38 και ό,τι συνέβη νωρίτερα είναι απολύτως παράνομο. Αλλά και τώρα δεν μπορεί νομίμως να εκτελεσθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ζητώ επίσημα ενημέρωση πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Αλεξάντερ. Ως συνήγορος του δεν γνωρίζω πού βρίσκεται και ζητώ να έχω ενημέρωση και επικοινωνία μαζί του ΑΜΕΣΑ. Είναι ασθενής στην 35η ημέρα απεργίας πείνας».