Απίστευτο θράσος από διαρρήκτη στη Μυτιλήνη, ο οποίος μπήκε ξανά σε σπίτι που πρόσφατα είχε κλέψει, αλλά αυτήν τη φορά τον έκαναν «τσακωτό».

Ο 20χρονος δεν αρκέστηκε στα 14.000 ευρώ σε μετρητά που πήρε προ εβδομάδας, όταν διέρρηξε σπίτι 59χρονου, και επέστρεψε για το διαρρήξει για δεύτερη φορά, έχοντας μάλιστα μαζί του κι έναν 35χρονο συνεργό. Στην προκειμένη, όμως, απέτυχε να φέρει εις πέρας με επιτυχία την αποστολή του και ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας εντοπίστηκε και συνελήφθη, μαζί με το συνεργό του.

Στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκαν 2.900 ευρώ, τα οποία δεν μπορούσε να δικαιολογήσει, έτσι γρήγορα αποδείχθηκε πως ήταν ό,τι είχε απομείνει από τα χρήματα που είχε αρπάξει από την πρώτη εισβολή του στο σπίτι.

Τα χρήματα αποδόθηκαν στον 59χρονο και η ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση, για να διαπιστωθεί τι έγιναν τα υπόλοιπα 11.100 ευρώ. Εις βάρος του 20χρονου και του 35χρονου συνεργού του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά περίπτωση και αμφότεροι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.