Ο δικηγόρος του Γιάννη Ξανθόπουλου Παναγιώτης Μπαλακτάρης σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή προχώρησε σε μια πολύ βαρυσήμαντη δήλωση καθώς τόνισε πως δεν είναι σίγουρο αν αυτός που παρουσιάστηκε στο τμήμα ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα στο Μενίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο δικηγόρος:

«Ειλικρινή ολόψυχη λύπη του Γιάννη για το συμβάν παρά το γεγονός ότι με τις συνθήκες που έγινε δεν έχει ευθύνη. Να μεταφέρω την ειλικρινή λύπη για την οικογένεια του θανόντα και τον τραυματισμένο. Θα μπορούσε να είναι ο Γιάννης στη θέση ενός εκ των δύο και μεταφέρω και την προσωπική μου λύπη.

Είναι ξεκάθαρο προς το παρόν παρά το γεγονός ότι η δικογραφία είναι ακόμα προς σχηματισμό και δεν έχουμε λάβει ενημέρωση για το αποδεικτικό υλικό.

Η καταγγελία αφορά το γεγονός ότι ο παραβάτης οδηγός που παραβίασε το στοπ, σταμάτησε, είδε τι συνέβη, είδε τη σύγκρουση και τους τραυματίες και προτίμησε να εγκαταλείψει το σημείο του δυστυχήματος.

Εξαφανίστηκε για αρκετές ημέρες και όταν εμφανίστηκε κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ήταν εκείνος που οδηγούσε το όχημα και όχι κάποιος άλλος που εμφανίστηκε για να τον καλύψει, για κάποιον λόγο που η αστυνομία πρέπει να λάβει υπόψιν της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!