Φρενίτιδα έχει προκαλέσει η σειρά του Netflix Squid Game η οποία όπως όλα δείχνουν θα σπάσει κάθε ρεκόρ έως τώρα στην δημοφιλή πλατφόρμα.

Η κορεάτικη σειρά βρίσκεται στο Νο1 της πλατφόρμας σε πάνω από 90 χώρες, γεγονός που έκανε τον ελληνικής καταγωγής διευθύνοντα σύμβουλο του Netflix, Τεντ Σαράντος , να παραδεχτεί ότι σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν τόσο μεγάλη απήχηση.

Μάλιστα, στο Παρίσι εγκαινιάστηκε ένα νέο θεματικό pop up κατάστημα αφιερωμένο στη σειρά Squid Game. Από την πρώτη στιγμή, σχηματίστηκαν τεράστιες έξω από τις πύλες του καταστήματος καθώς χιλιάδες φαν της σειράς έσπευσαν να το επισκεφτούν. Το κατάστημα μάλιστα κάλεσε τους πελάτες να λάβουν μέρος σε παιχνίδια που βασισμένα με αυτά της σειράς, ενώ ταυτόχρονα λάνσαρε και μπισκότα τα οποία έπρεπε να σπάσουν με τον ίδιο τρόπο που έκαναν οι Κορεάτες στο παιχνίδι θανάτου. Μάλιστα εάν τα κατάφερναν, θα κέρδιζαν 3 μήνες δωρεάν συνδρομή στο Netflix.

Η μεγάλη αναμονή ωστόσο προκάλεσε εκνευρισμό και επεισόδια μεταξύ των φαν της σειράς που κατέληξαν ξεσπούν με βία ο ένας στον άλλον.