Μια νεαρή χρήστης του TikTok από τις ΗΠΑ, σκηνοθέτησε την απαγωγή της για να τραβήξει την προσοχή απο τον φίλο της που δεν την έπερνε τηλέφωνο.

Η νεαρή δημοσίευσε το βίντεο στο TikTok λέγοντας: «Όταν προσποιήθηκα τη δική μου απαγωγή στα 12 μου, ώστε ο φίλος μου να απαντήσει στο FaceTime».

Στη συνέχεια, μοιράστηκε μια φωτογραφία της δεμένη σε μια καρέκλα με ένα ρούχο στο στόμα της.

Το βίντεό της έγινε viral με περισσότερες από 11 εκατομμύρια προβολές, αφήνοντας τους θεατές να παραληρούν για τη «δραματική παράσταση».

Η TikToker αργότερα εξήγησε: «Ο φίλος μου με έδεσε σε μια καρέκλα και σκηνοθέτησε την κατάσταση ομηρίας… και πήραμε αργότερα το αγόρι μου στο FaceTime».

Έστειλαν ακόμη και ένα email στον φίλο της, επισυνάπτοντας τη φωτογραφία: «Αν θες ποτέ να τη δεις ξανά… Απάντησε στο FaceTime αργότερα… Ή αλλιώς…».

Το αγόρι, βέβαια, δεν «τσίμπησε» και της απάντησε: «Είσαι τρελή!».

Η Κιάρα και ο φίλος της συνέχισαν τη συζήτησή τους σε συνεχόμενα email και οι δύο προσποιήθηκαν ότι υπήρχε και κάποιος άλλος στην κουβέντα, γράφοντας: «Με λένε Ρολάντα! Είσαι τόσο καυτός!».

Το μικρό αγόρι που λάμβανε τα μέιλ φάνηκε να ανησυχεί σε κάποια στιγμή: «Τι έκανες με την Κιάρα;», ρώτησε. «Είναι δεμένη στην καρέκλα μου…» έγραψαν με το αγόρι να απαντά: «Με τρομάζεις…».

Η TikToker ωστόσο δεν έγραψε αν είχε αίσιο τέλος το σχέδιό της και αν τελικά ο τρομοκρατημένος φίλος της απάντησε στο FaceTime.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!