Την ώρα που η Ταϊλάνδη προετοιμάζεται για την καθυστερημένη στέψη του βασιλιά, απέκτησε νέα βασίλισσα: είναι η 40χρονη Σουτίντα.

Εδώ και χρόνια κυκλοφορούσαν φήμες για τη σχέση του βασιλιά Μάχα Βατζιραλόνγκορν με την Σουτίντα. Τώρα, ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο 66χρονος παντρεύτηκε τη 40χρονη, η οποία είναι πλέον η νέα βασίλισσα της Ταϊλάνδης. Η ανακοίνωση δεν έδινε λεπτομέρειες ή ημερομηνία για το πότε έγινε ο γάμος.

Η μεταξύ τους σχέση φέρεται να ξεκίνησε όταν ο Μάχα Βατζιραλόνγκορν ήταν πρίγκιπας διάδοχος. Η Σουτίντα εργαζόταν ως αεροσυνοδός στην Thai Airways. Το 2014 ο τότε πρίγκιπας την όρισε επικεφαλής των σωματοφυλάκων του. Οταν έγινε βασιλιάς, το 2016, την έκανε στρατηγό και επικεφαλής της προσωπικής φρουράς του.

Αυτός είναι ο τέταρτος γάμος για τον βασιλιά της Ταϊλάνδης, ο οποίος έχει αποκτήσει επτά παιδιά με τις προηγούμενες συζύγους του. Θεωρείται ο πλουσιότερος μονάρχης στον κόσμο, καθώς η βασιλική περιουσία ανέρχεται σε τουλάχιστον 33,7 δισ. ευρώ, σύμφωνα με το Business Insider.

Στο μεταξύ, οι τελετές για την επίσημη στέψη του έχουν προγραμματιστεί για το τριήμερο 4-6 Μαΐου. Θα γίνουν με καθυστέρηση 2,5 ετών μετά τον θάνατο του πατέρα του, βασιλιά Μπουμίμπολ Αντουλιαντέι, ο οποίος κυβέρνησε επί 70 χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!