
Έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο για να «τιμωρήσουν» έναν πελάτη που είχε παρκάρει παράνομα στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ Coto του Buenos Aires στην Αργεντινή βρήκαν οι εργαζόμενοι του καταστήματος.
Το Peugeot 308 του συγκεκριμένου πελάτη βρισκόταν ακινητοποιημένο στη μέση του διαδρόμου εμποδίζοντας την κυκλοφορία. Έτσι, οι εργαζόμενοι περικύκλωσαν το αυτοκίνητο με δεκάδες καρότσια του σούπερ μάρκετ, κάνοντας αδύνατη την πρόσβαση σε αυτό.
Δεν ξέρουμε αν ο οδηγός πήρε το μάθημά του, όμως είμαστε σίγουροι πως την επόμενη φορά που θα βρεθεί σε υπόγειο πάρκινγκ θα σκεφτεί πολύ σοβαρά πριν αφήσει το αυτοκίνητό του στη μέση.
Τις εικόνες δημοσίευσε ένα άλλος πελάτης του σούπερ μάρκετ στο προφίλ του στο facebook, υποστηρίζοντας την κίνηση των εργαζομένων.