Κακός χαμός έχει γίνει στην Γαλλία μετά την αποκάλυψη του περιοδικού Paris Match ότι η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, κάλεσε σε γεύμα όλες τις προκατόχους της εκτός από μια: Την Ζιλί Γκαγιέ.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η μέχρι σήμερα σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ, έστειλε και οργισμένη επιστολή στην Μπριζίτ Μακρόν με την οποία την εγκαλούσε για την απρέπεια αυτή.

Αιτία της οργής της Γκαγιέ, η οποία δεν έχει παντρευτεί τον Ολάντ, είναι ότι στο γεύμα, εκτός από την Κάρλα Μπρούνι, την σύζυγο του Νικολά Σαρκοζί, η Μπριζίτ Μακρόν είχε προκαλέσει την Βαλερί Τριερβελέρ, την σύντροφο επί 7 χρόνια του Ολάντ την οποία επίσης δεν είχε παντρευτεί.

Το γεύμα έγινε στο Ελιζέ το 2019 αλλά η αποκάλυψη έγινε μετά από ένα αφιέρωμα στο ζεύγος Ολάντ – Γκαγιέ στο περιοδικό Paris Match.

Η Γκαγιέ, αποκαλεί τον Μακρόν προδότη στην επιστολή αυτή με αφορμή την απόφαση του Γάλλου Προέδρου να κόψει την χρηματοδότηση στο Ίδρυμα Γαλλο-αμερικανικής συνεργασίας που έχει ιδρύσει ο Ολάντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απουσία της Γκαγιέ από το γεύμα είχε προκαλέσει αίσθηση τότε αλλά μόλις τώρα η ηθοποιός σπάει την σιωπή της. Στο άρθρο εξηγείται και η απουσία της Γκαγέ από την κηδεία του Ζακ Σιράκ καθώς σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της δεν άντεχε να βλέπει τους Μακρόν.