Μπροστά σε ευρήματα που σοκάρουν βρέθηκαν οι αστυνομικές αρχές στην υπόθεση της εξαφάνισης μιας γυναίκας που υπηρετούσε στον αμερικανικό στρατό.

Η 20χρονη Βανέσα Γκιγιέν αγνοούταν από τις 22 Απριλίου, όταν την είδαν για τελευταία φορά στη στρατιωτική βάση του Φορτ Χουντ, όπου εργαζόταν. Οι αστυνομικοί, ύστερα από εκτεταμένες έρευνες, ανακάλυψαν στην περιοχή Μπελ Κάουντι ανθρώπινα υπολείμματα που πιστεύεται πως της ανήκουν.

Ο 20χρονος Άαρον Ντέιβιντ Ρόμπινσον θεωρήθηκε ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, τη σκότωσε ενώ αμφότεροι βρίσκονταν στη μονάδα χτυπώντας την με ένα σφυρί στο κεφάλι κι εν συνεχεία έκοψε το πτώμα της σε κομμάτια με μία ματσέτα. Ωστόσο, όταν πήγαν να τον συλλάβουν εκείνος έστρεψε το όπλο του στο πρόσωπό του και αυτοκτόνησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Άαρον Ντέιβιντ Ρόμπινσον θεωρείται πως είχε και συνεργό στη διαμέλιση του πτώματος και τη μετακίνησή του, από την 22χρονη Σεσίλια Αγκιλάρ, με την οποία διατηρούσε σχέση. Η τελευταία ήταν παντρεμένη με άλλον στρατιώτη, αλλά το ζευγάρι βρισκόταν το τελευταίο καιρό σε διάσταση. Στην κατοχή της βρέθηκαν η ταυτότητα και το πορτοφόλι της 20χρονης Βανέσα Γκιγιέν.