Η Τζέμα Ράιτ, από το Ντέρμπισαϊρ της Μεγάλης Βρετανίας, δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση συζύγου και μητέρας.

Η 42χρονη γυναίκα αισθάνεται σαν σύγχρονος βρικόλακας και δεν το κρύβει, αφού είναι γνωστή η περίπτωσή της στη χώρα, έχοντας δώσει κατά καιρούς αρκετές συνεντεύξεις. Η Τζέμα Ράιτ είναι αλλεργική στον ήλιο και για αυτό το λόγο βγαίνει ελάχιστα έξω από το σπίτι, από τα 28 της οπότε διαγνώστηκε με την ανίατη ασθένεια.

Αν και λαμβάνει ειδική φαρμακευτική αγωγή τρεις φορές κάθε ημέρα, ενώ βάζει πάντα αντηλιακό όταν βγαίνει έξω, γεμίζει με εξανθήματα κάθε φορά που το δέρμα της έρχεται σε επαφή με το φως. Μάλιστα, είναι τόσο μεγάλη η φαγούρα της, που οι άγνωστοι που τη βλέπουν να ξύνεται φοβούνται ότι πάσχει από κάποια πολύ σοβαρή και άκρως μεταδοτική δερματική ασθένεια και απομακρύνονται αμέσως.

Όπως δήλωσε η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Αποκαλώ τον εαυτό μου ένα σύγχρονο βαμπίρ. Ο φλύκταινες είναι τόσο επώδυνες. Καίνε και το δέρμα μου γίνεται τόσο ζεστό, που μπορείς να νιώσεις τη θερμότητα όταν, απλά, κάθεσαι δίπλα μου. Οι γιοι μου νομίζουν πως είμαι μούμια! Λατρεύω τον ήλιο, αλλά υπάρχουν συνέπειες κάθε φορά που βγαίνω έξω. Μισώ που αισθάνομαι σαν άρρωστη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!