O πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, αστειεύτηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης του με ανώτερους αξιωματούχους του ρωσικού υπουργείου Άμυνας για την απόσταση που είχε η καρέκλα του απ’ αυτές των υπολοίπων λόγω κορωνοϊού.

Καθώς μπήκε στο δωμάτιο για να συναντηθεί με τους Ρώσους στρατιωτικούς αξιωματούχους, ο πρόεδρος της χώρας, Βλαντίμιρ Πούτιν παρατήρησε ότι η καρέκλα του ήταν πιο μακριά από τους άλλους συμμετέχοντες. Το βίντεο προβλήθηκε από το κανάλι Rossiya 1.

«Καθίσατε μακριά μου επειδή με φοβάστε ή επειδή με προστατεύετε;» είπε ο Πούτιν αστειευόμενος.

Επειδή τα θέματα που συζητούνται για τα πυρηνικά όπλα είναι απόρρητα, θα ήταν αδύνατον να συζητηθούν από το διαδίκτυο. Γι’ αυτό το λόγο οι αξιωματούχοι προσκλήθηκαν στην κατοικία του Πούτιν στο Νόβο-Ογκαριόβο, στα προάστια της Μόσχας, εξηγεί ένας δημοσιογράφος της Pavel Zarubin.

Λαμβάνοντας υπόψη την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα, η ομάδα του προέδρου στην κατοικία του έλαβε πρόσθετα υγειονομικά μέτρα και μετέφερε την καρέκλα του προέδρου σε ασφαλή απόσταση για να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο μιας πιθανής μετάδοσης.