Σε κατηγορηματική διάψευση των αναφορών που θέλουν τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν να διαμένει σε «καταφύγιο», προχώρησε ο κ. Πεσκόφ.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ την Κυριακή, απέρριψε τις φήμες που λένε ότι ο Ρώσος πρόεδρος μένει σε ένα είδος «καταφύγιου», προσθέτοντας ότι ο κ. Πούτιν ζει στην κατοικία του στο Νόβο-Ογκαριόβο, δυτικά της Μόσχας.

Όπως είπε ο κ. Πεσκόφ: «Ο Πούτιν ζει επί του παρόντος στο Νόβο-Ογκαριόβο, όπου ζούσε και πριν από την πανδημία, βασικά», διεμήνυσε ο κ. Πεσκόφ, μιλώντας στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό της Russia-1.

Στη συνέχεια, επεσήμανε πως ο Ρώσος πρόεδρος περιστασιακά πραγματοποιεί ταξίδια εργασίας, ωστόσο, τις περισσότερες φορές, ο Πούτιν εργάζεται από την κατοικία του, χάρη στις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις που διαθέτει η χώρα.