
Πρώτη «σύγκρουση» του επικείμενου προέδρου των ΗΠΑ Τζόε Μπάιντεν με το twiter. «Μήλο της Έριδας» τα 12 εκατομμύρια ακόλουθοι που έχει στον επίσημο λογαριασμό της αμερικανικής προεδρίας @POTUS ο Ντόναλντ Τραμπ.
Το επιτελείο του Μπάιντεν ζήτησε από το twitter να μεταβιβάσει τους 12 εκατομμύρια ακόλουθους από τον υπάρχον λογαριασμό @POTUS στο «νέο» όταν θα αναλάβει ο Τζόε Μπάιντεν.
Η νέα πολιτική του twitter όμως από το 2017 είναι κάθε φορά που αλλάζει ο χρήστης ενός λογαριασμού να «μηδενίζονται» και οι ακόλουθοι.
Η πραγματικότητα είναι ότι ότι κάτι τέτοιο είχε γίνει το 2016, όταν ο Τραμπ «κληρονόμησε» τους ακόλουθους που είχε στο @POTUS όσο και στο @WhiteHouse, ο προηγούμενος πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, η πολιτική όμως αυτή, έχει αλλάξει πλέον και οι ακόλουθοι μηδενίζονται.
Τώρα το επιτελείο Μπάιντεν κατηγορεί το twitter για… άνιση μεταχείριση σε σχέση με τον Τραμπ.
Joe Biden's transition team clashes with Twitter over new @POTUS account https://t.co/QdchRbBpQH via @news.com.au #JoeBiden #Twitter #POTUS pic.twitter.com/KeE8YLF7Fs
— 🙈🙉🙊 (@MoRaY2022) January 15, 2021