Άσχημα είναι τα νέα για την υγεία του πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 15 Φεβρουαρίου, για προληπτικούς λόγους, σύμφωνα με τη δήλωση του Buckingham.

Θα παρέμενε στο νοσοκομείο για ξεκούραση και παρακολούθηση, ενώ σε καμία περίπτωση δεν πάσχει από κορωνοϊό. Να σημειωθεί ότι ο δούκας του Εδιμβούργου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε άλλο νοσοκομείο.

Εκπρόσωπος της οικογένειας ανέφερε πως τα πράγματα θα ήταν σοβαρά αν με το ασθενοφόρο γυρνούσε σπίτι του. Λίγες ημέρες μετά τη μεταφορά του σε άλλο νοσοκομείο η δούκισσα της Κορνουάλης και σύζυγος του πρίγκιπα Κάρολου αναφέρθηκε στην υγεία του. Η Καμίλα ανέφερε πως ο δούκας του Εδιμβούργου βελτιώνεται ελαφρώς, όμως κατά διαστήματα έχει έντονους πόνους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σταυρώνουμε τα δάχτυλά μας και ελπίζουμε για το καλύτερο» ανέφερε σύμφωνα με το ITV η δούκισσα της Κορνουάλης. Η μεταφορά στο St. Bartholomew έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ το ανακοινωθέν έκανε λόγο και για προϋπάρχουσα πάθηση καρδιολογικής φύσεως, την οποία οι γιατροί ήθελαν να παρακολουθήσουν