Τραγικό θάνατο βρήκε μια μητέρα τριών παιδιών στη Γαλλία, όταν ο εν διαστάσει σύζυγός της την πυροβόλησε πολλές φορές στα πόδια μέρα – μεσημέρι και στη συνέχεια την έκαψε ζωντανή.

Το απάνθρωπο περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη στη γειτονιά Μερινιάκ, κοντά στο αεροδρόμιο του Μπορντό, στη νοτιοδυτική Γαλλία.

Με βάση την αστυνομική έκθεση, η 31χρονη γυναίκα κυνηγήθηκε στη μέση του δρόμου από τον 44χρονο σύζυγό της, ο οποίος την πυροβόλησε στα πόδια πριν την περιλούσει με εύφλεκτο υγρό και της βάλει φωτιά.

Η 31χρονη και ο 44χρονος βρίσκονταν σε διάσταση, ενώ τα παιδιά τους ηλικίας τριών, επτά και 11 ετών ζούσαν με τη μητέρα τους.

Ο άνδρας συνελήφθη οπλισμένος και με μια ζώνη γεμάτη φυσίγγια μισή ώρα μετά τη δολοφονία στη γειτονική συνοικία Πεσάκ, ανέφερε η εισαγγελία του Μπορντό, ενώ κατηγορείται τόσο για τη δολοφονία της συζύγου του όσο και για την πυρκαγιά στο σπίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα τρία παιδιά του ζευγαριού δεν ήταν στο σπίτι τη στιγμή της επίθεσης, ανέφερε η εισαγγελία, προσθέτοντας ότι λαμβάνουν κι αυτά ψυχολογική υποστήριξη.