Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι αποκλεισμένος από το Facebook και τόνισε ότι πρέπει να επανεξετάσει το θέμα τους επόμενους έξι μήνες για να καθορίσει μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο για την ποινή.

Το Facebook ανακοίνωσε στις 7 Ιανουαρίου ότι οι λογαριασμοί του Τραμπ, τόσο σε αυτό το μέσο όσο και στο Instagram, τίθενται επ ‘αόριστον μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο, λόγω ανησυχιών ότι οι δημοσιεύσεις του υποκινούσαν τη βία.

Ο Τραμπ απάντησε άμεσα την Τετάρτη στην απόφαση του εποπτικού συμβουλίου, λέγοντας πως «αυτό που έκαναν το Facebook, το Twitter και η Google είναι απολύτως ντροπιαστικό, ντροπιάζει τη χώρα μας. Ο ελεύθερος λόγος αφαιρέθηκε από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών επειδή οι Τρελοί της Ριζοσπαστικής Αριστεράς φοβούνται την αλήθεια. Η αλήθεια, όμως, θα αναδειχθεί ούτως ή άλλως, μεγαλύτερη και ισχυρότερη από ποτέ. Οι πολίτες της χώρας μας δεν θα υποστηρίξουν αυτή την απόφαση! Αυτές οι διεφθαρμένες εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να πληρώσουν ένα πολιτικό τίμημα και δεν πρέπει ποτέ να τους επιτραπεί να καταστρέψουν την Εκλογική μας Διαδικασία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!