Η 39χρονη Τζέιμι Χίνικερ, εργάζεται ως προϊστάμενη σε κινηματογράφο και κατηγορείται ότι πουλούσε ποπ κορν με κοκαΐνη, έναντι 100 δολαρίων.

Η 39χρονη Τζέιμι Χίνικερ φέρεται να έκρυβε κοκαΐνη μέσα σε χάρτινη συσκευασία με ποπ κορν, στον κινηματογράφο που εργαζόταν ως προϊσταμένη, στο Μανκάτο της Μινεσότα.

Η αστυνομία έφτασε στη σύλληψή της έπειτα από ανώνυμη καταγγελία, όταν ένας αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη εμφανίστηκε να αγοράσει ναρκωτικά.

«Η πώληση της κοκαΐνης συνήθως λάμβανε χώρα σε ένα σοκάκι πίσω από τον κινηματογράφο» λέει η σχετική αστυνομική αναφορά.

«Ο μυστικός αστυνομικός τηλεφώνησε στην Χίνικερ και της ζήτησε να αγοράσει κοκαΐνη. Η κατηγορούμενη του είπε να περάσει από τον κινηματογράφο για να πάρει τα ναρκωτικά» αναφέρει η αστυνομία για τη σύλληψη που έλαβε χώρα στις 21 Ιούλη του 2020.

«Η Χίνικερ έβαλε την κοκαΐνη σε μια χάρτινη συσκευασία ποπ κορν που έβαλε μέσα σε μια άλλη γεμάτη με το σνακ» σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

«Στη συνέχεια άφησε το ποπ κορν πάνω στον πάγκο του μπαρ του κινηματογράφου για να τα πάρει ο μυστικός αστυνομικός, προτού η Χίνικερ πάρει τα 100 δολάρια» συνεχίζει η αναφορά.

Το κουτί με το ποπ κορν στη συνέχεια εστάλη για έλεγχο και μέσα του βρέθηκε ένα σακουλάκι με κοκαΐνη βάρους 0,406 γραμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Χίνικερ συνελήφθη και πλέον αντιμετωπίζει μέγιστη ποινή φυλάκισης 20 ετών για εμπορία ναρκωτικών και πρόστιμο έως 250 χιλ. δολάρια.