Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος εισέβαλλε σε μια στρατιωτική βάση, χρησιμοποιώντας ένα κλεμμένο αυτοκίνητο.

Ο λόγος; Ήθελε να μεταφέρει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες θα ξεσπούσε ένα πόλεμος ανάμεσα σε εξωγήινους και δράκους. Ο 29χρονος με ένα Ford-150 που είχε κλέψει μερικές μέρες πριν, κατευθύνθηκε προς της διαστημική βάση. Όταν έφτασε εκεί ισχυρίστηκε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ τον είχε συμβουλέψει να πάρει το όχημα.

Ο πρόεδρος όπως είπε του ζήτησε να μεταφέρει στην κυβέρνηση ότι «υπήρχαν εξωγήινοι στις ΗΠΑ που πολεμούσαν με δράκους της Κίνας». Φυσικά συνελήφθη και πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της κλοπής.

Όταν η παραπάνω είδηση πήρε διαστάσεις, στα social media επικράτησε ένας μικρός χαμός. «Εντάξει αλλά ποιος κέρδισε; Σίγουρα τα όπλα των δράκων είναι αρκετά αποτελεσματικά, αλλά και οι εξωγήινοι διαθέτουν ένα μεγάλο από πλευράς τεχνολογίας πλεονέκτημα», έγραψε κάποιος.

«Αυτός ο άντρας παίρνει ένα αυτοκίνητο και πηγαίνει σε διαστημική βάση για να προειδοποιήσει για εξωγήινους και δράκους και εσείς τον λέτε κακό εδώ μέσα;», σχολίασε κάποιος άλλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!