Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα με την οπλοκατοχή στην Αμερική καθώς όπως φαίνεται, ο καθένας έχει στην κατοχή του ένα όπλο και κάνει επίδειξη αυτού και εν συνεχεία δυστυχώς το χρησιμοποιεί και με όποιον τρόπο θέλει.

Το κανάλι Fox 32 Chicago βρισκόταν σε live μετάδοση στη γειτονιά River North του Σικάγο και μιλούσε για την οπλοκατοχή και τη βία από τα όπλα στην πόλη, όταν ένας άντρας εισέβαλλε στο πλάνο και έβγαλε όπλο. Σημάδευε με αυτό την κάμερα και στη συνέχεια προχώρησε πίσω από τη δημοσιογράφο , η οποία βρέθηκε σε κατάσταση σοκ.
Το περιστατικό διαδραματίστηκε στις 7 το πρωί της Τετάρτης (25/7), στη γωνία των Clark και Hubbard. Ο άντρας που έκανε επίδειξη του όπλου , υπολογίζεται γύρω στα 25 έτη, στη συνέχεια απομακρύνθηκε, με ανα χείρας το όπλο του και χοροπηδούσε σαν σε μια επίδειξη δύναμης.

">
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δημοσιογράφος του Fox ανέφερε για την αύξηση της εγκληματικότητας στο Σικάγο, πως σχετίζεται με τα όπλα, όπου τα περιστατικά πυροβολισμών έχουν αυξηθεί κατά 66% από το 2019 έως το 2021.