Υπερασπίστηκε το δικαίωμά του να λέει ελεύθερα την άποψή του έστω και αν αυτό του κοστίσει, ο Έλον Μασκ μιλώντας στο CNBC.

">

Ο Έλον Μασκ ρωτήθηκε για το αν δηλώσεις που έκανε σχετικά με τον Σόρος, ότι είναι εχθρός της ανθρωπότητας, του κοστίσουν σε σχέση με το διαφημιστικό του μερίδιο ή γενικότερα ο Μασκ απάντησε λέγοντας:

«Ναι νομίζω ότι αυτό είναι αλήθεια, Είναι η γνώμη μου».

«Γιατί όμως να κάνεις δημόσια την γνώμη σου αυτή;», ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου: «Πολλοί που αγοράζουν τα αυτοκίνητά σου να μην συμφωνούν μαζί σου, διαφημιστές στο twitter μπορεί να μην συμφωνούν μαζί σου»

«Υπάρχει η ελευθερία του λόγου. Μπορώ να λέω ότι θέλω», απάντησε ο Μασκ για να τον ξαναρωτήσει ο δημοσιογράφος «μήπως νομίζεις ότι τα tweets σουτ τραυματίζουν την εταιρεία σου; Μήπως έρθουν οι διαφημιστές και πουν στην  Linda Yaccarino, (τη νέα CEO του Twitter) ότι πρέπει να σταματήσεις σε αυτά που γράφεις;».

Ο Έλον Μασκ τότε απάντησε αναφερόμενος σε μια ταινία: «Μπορείτε να μου προφέρετε όλα τα χρήματα , όλη τη δύναμη δεν ενδιαφέρομαι. Θα πω αυτό που θέλω να πω. Αν το αποτέλεσμα θα είναι να χάσω χρήματα, ας είναι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!