Σε κύκλο χημειοθεραπείας ξεκίνησε να υποβάλλεται ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από το νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εισήχθη στο νοσοκομείο χθες και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας της καρδιολογικής κλινικής. Χθες φέρεται ότι έκανε και την πρώτη θεραπεία, ενώ η κατάστασή του είναι σταθερή.

">

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Καβαλιέρε παρουσίασε πνευμονική λοίμωξη, η οποία οφείλεται σε λευχαιμία και οι γιατροί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν, στην φάση αυτή, την προβληματική λειτουργία του νωτιαίου μυελού.

Ούτε και σήμερα δεν αναμένεται να εκδοθεί ιατρική ανακοίνωση.Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του Μπερλουσκόνι παραμένει περίπλοκη αλλά είναι σταθερή.

Ο Ιταλός υφυπουργός Πολιτισμού και κριτικός τέχνης Βιτόριο Σγκάρμπι δήλωσε: «Υπάρχει μεγάλη ανησυχία. Ελπίζω να ανησυχεί και ο ίδιος ο Σίλβιο, διότι πρέπει να αντισταθεί σε αυτή την τελευταία επίθεση που δέχεται, η οποία ονομάζεται λευχαιμία».

Στο νοσοκομείο, μεταξύ των άλλων, βρίσκονται η μεγαλύτερη κόρη του Μπερλουσκόνι, Μαρίνα, ο αδελφός του Πάολο Μπερλουσκόνι και η σύντροφός του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, Μάρτα Φασίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV