Ο Τζο Μπάιντεν, παρακολούθησε τον ημιτελικό του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα στη Γαλλία και το Μαρόκο και παρά την ήττα της ομάδας του Ουαλίντ Ρεγκραγκί με 2-0, αποθέωσε την μαχητικότητά της.

Στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής μεταξύ Αφρικανών ηγετών και της κυβέρνησης των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, φιλοξένησε στον Λευκό Οίκο ένα γκρουπ Αφρικανών ηγετών, μεταξύ των οποίων ήταν και ο πρωθυπουργός του Μαρόκου, Αζίζ Αχανούς.

«Ήταν μεγάλη μου τιμή να παρακολουθήσω το αποψινό ματς του Παγκοσμόυ Κυπέλλου μαζί με τον πρωθυπουργό Αχανούς από το Μαρόκο. Ανεξαρτήτως του ποια ομάδα υποστηρίζει ο καθένας, ήταν εντυπωσιακό που είδαμε όλοι μας πόσα κατάφερε να πετύχει αυτή η ομάδα», έγραψε ο Τζο Μπάιντεν σε ανάρτησή του, στο Twitter.

Με δεδομένο πως το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτό του 2026, διεξάγεται στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Μεξικό, ο Τζο Μπάιντεν έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τη διοργάνωση της οποίας τα ματς «έσπασαν» ρεκόρ τηλεθέασης στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου το ποδόσφαιρο γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">