Ένα βίντεο με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, να ερμηνεύει το «Blueberry Hill» του Φατς Ντόμινο επανήλθε στην δημοσιότητα, θυμίζοντας μια διαφορετική περίοδο στις σχέσεις της Ρωσίας με τη Δύση.

Τον Δεκέμβριο του 2010, ο τότε πρωθυπουργός της Ρωσίας τραγούδησε το κλασικό κομμάτι στα αγγλικά, συνοδευόμενος από τζαζ ορχήστρα, σε φιλανθρωπικό γκαλά στην Αγία Πετρούπολη για τη στήριξη παιδιών.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» γνωστά ονόματα του Χόλιγουντ, μεταξύ άλλων η Σάρον Στόουν, ο Κέβιν Κόστνερ, η Γκόλντι Χόουν, ο Κερτ Ράσελ και ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος χειροκρότησε θερμά την εμφάνιση του Ρώσου ηγέτη.

Το στιγμιότυπο προέρχεται από μια εποχή κατά την οποία οι σχέσεις Μόσχας και Δύσης ήταν σαφώς διαφορετικές.

Έτσι, το «Blueberry Hill», ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα τραγούδια του Φατς Ντόμινο, αποκτά ξανά μια απρόσμενη πρωταγωνιστική θέση στα social media.