Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, καθώς οι απώλειες των ρωσικών δυνάμεων συνεχίζουν να αυξάνονται, λόγω των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία, προτρέπει τις γυναίκες στη Ρωσία να κάνουν επτά ή οκτώ παιδιά.

Σε ομιλία του την Τρίτη, σε συνέδριο, για «το παρόν και το μέλλον του ρωσικού κόσμου», ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι η αύξηση του πληθυσμού της Ρωσίας και η μετατροπή των πολυμελών οικογενειών σε «κανόνα» είναι «ο στόχος μας για τις επόμενες δεκαετίες», αναφέρει ο Independent.

Επικεφαλής του συνεδρίου είναι ο επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρωσίας, Πατριάρχης Κύριλλος, ενώ συμμετείχαν και εκπρόσωποι άλλων παραδοσιακών θρησκευτικών οργανώσεων της Ρωσίας.

Πούτιν: «Ας διατηρήσουμε και ας αναβιώσουμε αυτές τις παραδόσεις»

Όπως αναμετέδωσε ο Guardian, o Πούτιν φέρεται να δήλωσε ότι «πολλοί από τους λαούς μας διατηρούν την παράδοση της οικογένειας, όπου μεγαλώνουν τέσσερα, πέντε ή περισσότερα παιδιά», είπε.

«Θυμηθείτε ότι στις ρωσικές οικογένειες οι γιαγιάδες και οι προγιαγιάδες μας είχαν και επτά και οκτώ παιδιά. Ας διατηρήσουμε και ας αναβιώσουμε αυτές τις παραδόσεις», σημείωσε ο Πούτιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!