«Τσουνάμι λάσπης» «έπνιξε» το απόγευμα της Κυριακής την περιοχή την πόλη Μπαρντονέκια, στα περίχωρα του Τορίνο της Ιταλίας.

">

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, μια κατολίσθηση σε μεγάλο υψόμετρο προκάλεσε την υπερχείλιση ρέματος που χωρίζει την πόλη στα δύο, γεμίζοντας τους δρόμους με λάσπη και καταστρέφοντας τις γέφυρες που συνδέουν τις οδούς της. Βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ανθρώπους να τρέχουν να καλυφθούν, όταν ένα μαύρο κύμα άρχισε να παρασύρει ό,τι έβρισκε στο πέρασμά του.

Κατά πληροφορίες, υπάρχουν 60 εκτοπισμένοι άνθρωποι και είναι ασφαλείς σε έναν καταυλισμό του Ερυθρού Σταυρού και σε κάποια ξενοδοχεία. Υπάρχει επίσης ένας τραυματίας, όχι σε σοβαρή κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, πέντε άνθρωποι θεωρήθηκαν αρχικά αγνοούμενοι, ωστόσο σε επικοινωνία που είχο πρόεδρος της κυβέρνησης του Πεδεμοντίου με τη δήμαρχο της Μπαρτνονέκια, έλαβε διαβεβαιώσεις πως έχουν εντοπιστεί και είναι καλά στην υγεία τους. Παράλληλα, δεν έχει υποστεί ζημιές το φράγμα που βρίσκεται πάνω από την Μπαρντονέκια, εκεί που σημειώθηκε η κατολίσθηση.