Η ιταλική εφημερίδα La Repubblica βάζει στο «κάδρο» του σκανδάλου του Κατάρ τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά και υπαινίσσεται ότι είναι και αυτός στην ομάδα που «λαδώθηκε» από την Ντόχα!

">

Μετά την χθεσινή ανάρτηση του Γιώργου Τσίπρα που είχε αναφέρει το όνομα του Επιτρόπου με ένα σκωπτικό σχόλιο που δήλωνε ότι ο Μ.Σχοινάς στήριξε με δηλώσεις το Κατάρ όσο το είχε στηρίξει και η Ε.Καϊλή σήμερα και η ιταλική εφημερίδα τον «φωτογραφίζει».

O Μαργαρίτης Σχοινάς είχε «στάξει μέλι» μιλώντας για το Κατάρ, τονίζοντας πως το εν λόγω κράτος, με φόντο τη διοργάνωση του Μουντιάλ 2022, «έχει σαφέστατα κάνει τομές σε πράγματα που είναι αδιανόητα για χώρες της περιοχής».

«Το Κατάρ έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει αναμορφώσει την εργατική του νομοθεσία, έχει σαφέστατα κάνει τομές σε πράγματα που είναι αδιανόητα για χώρες της περιοχής».

Τα παραπάνω είπε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς! Παρά τους 6.000 νεκρούς εργάτες!

Σημειώνεται πως την Εύα Καϊλή, η οποία κρατείτο ακόμα, βαραίνουν κατηγορίες για διαφθορά, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.