Nέο βίντεο από την επίθεση κατά του Τζεφ Μπέζος στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2026 ήρθε στην δημοσιότητα.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (04/05), την ώρα που η Χάιντι Κλουμ περπατούσε στο κόκκινο χαλί του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης, σύμφωνα με το Variety.

Όπως αναφέρεται, ο διαδηλωτής κατάφερε να περάσει δύο μεταλλικά φράγματα και να πλησιάσει σε σχετικά μικρή απόσταση από τους προσκεκλημένους, πριν ακινητοποιηθεί άμεσα από την ασφάλεια της εκδήλωσης.

Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για περίπου 12 άνδρες ασφαλείας που επενέβησαν και τον απομάκρυναν από τον χώρο, χωρίς να διακοπεί η εκδήλωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να ανήκε σε ομάδα που διαμαρτύρεται για τις εργασιακές πρακτικές της Amazon -εταιρείας που συνδέεται με τον Τζεφ Μπέζος- ενώ η παρουσία του στο σημείο είχε στόχο να εκφράσει διαμαρτυρία κατά της χορηγίας του ζεύγους Μπέζος–Σάντσεζ στη διοργάνωση.

Παρά τις αρχικές ανησυχίες για πιθανές κινητοποιήσεις, το Met Gala συνεχίστηκε κανονικά, με τις Αρχές να ενισχύουν τα μέτρα ασφαλείας χωρίς περαιτέρω επεισόδια.