Σάκος του μποξ γίνεται ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν που υποστήριξε τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, λέγοντας ότι ο ηθοποιός είναι στόχος «ανθρωποκυνηγητού» και στο άκουσμα φεμινίστριες και πολιτικοί της Αριστεράς έσπευσαν να επικρίνουν δριμύτατα τον αρχηγό του γαλλικού κράτους για τη στάση του απέναντι στον ηθοποιό.

 «Δεν θα με δείτε ποτέ να συμμετέχω σε ανθρωποκυνηγητό… μισώ τέτοιου είδους πράγματα», δήλωσε την Πέμπτη ο Εμανουέλ Μακρόν στον τηλεοπτικό σταθμό France 5, όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα να αφαιρεθεί από τον Ντεπαρντιέ ένα κρατικό τιμητικό βραβείο, ύστερα από την προβολή ενός ντοκιμαντέρ που δείχνει πλάνα με σεξιστική και ανάρμοστη συμπεριφορά του ηθοποιού σε βάρος γυναικών.

 «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Ζεράρ Ντεπαρντιέ. Είναι ένας απίστευτος ηθοποιός… μια ιδιοφυΐα στο χώρο της τέχνης. Έκανε τη Γαλλία γνωστή σε όλο τον κόσμο. Και, το λέω αυτό ως πρόεδρος και ως πολίτης, κάνει τη Γαλλία περήφανη», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια του αρχηγού του γαλλικού κράτους για τον Ντεπαρντιέ ερέθισαν σε τέτοιο βαθμό τις φεμινίστριες και τους πολιτικούς της Αριστεράς που έσπευσαν να τα καταδικάσουν ως «απεχθή».