Ο Βασιλιάς Κάρολος τα έβαλε με τις… πένες που δεν λειτουργούν σωστά στην πρώτη του δημόσια επίσκεψη μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο μονάρχης και η βασιλική σύζυγος Καμίλα βρίσκονται στη Σκωτία για διάφορες εκδηλώσεις, όπου υπέγραψαν ένα βιβλίο επισκεπτών και ο βασιλιάς Κάρολος έκανε μια αναφορά στους πρόσφατους… καβγάδες του με τις πένες που δεν λειτουργούσαν σωστά.

Δίνοντας την πένα στη σύζυγό του για να υπογράψει, ο βασιλιάς Κάρολος φάνηκε να λέει γελώντας ότι «αυτά τα πράγματα είναι πολύ ευέξαπτα!».

Δείτε το βίντεο:

Φυσικά, το αστείο αναφέρεται σε προηγούμενη περίπτωση, όπου φάνηκε να εκφράζει την απογοήτευσή του για τις πένες που χάνουν μελάνι «κάθε διαολεμένη φορά» ενώ υπέγραφε ένα βιβλίο τον περασμένο μήνα, εμφανώς εκνευρισμένος.

Ο βασιλιάς βρισκόταν στο Royal Hillsborough Castle κοντά στο Μπέλφαστ και, ενώ υπέγραφε ένα βιβλίο, ο αναφώνησε «Θεέ μου, έβαλα λάθος ημερομηνία» πριν δώσει το στυλό στη σύζυγό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθώς σηκώθηκε, κοίταξε το δάχτυλό του που προφανώς είχε λερωθεί με μελάνι από το στυλό πριν φωνάξει: «Θεέ μου, το μισώ αυτό».