Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ, έδειξε πως ζει κι αυτός εκτός πραγματικότητας και δεν μπορεί να κατανοήσει τον πόνο των φτωχών ανθρώπων, καθώς σε μία επικοινωνιακού τύπου κίνηση, σέρβιρε πρωινό σε άστεγο στον οποίο έκανε ερωτήσεις όπως «αν εργάζεσαι σε επιχείρηση, αν θες να εργαστείς στα χρηματοοικονομικά και αν έχεις σχέδια να πας κάπου να περάσεις τα Χριστούγεννα»!

">

Δεν είναι φάρσα, αυτά τα πρωτοφανή όντως τα ρώτησε σε έναν άνθρωπο που δεν ξέρει να θα τελειώσει την μερα του ζωντανός και αν θα τον βρει υγιή η επόμενη ανατολή του Ηλίου!

Η συμπεριφορά του Βρετανού πρωθυπουργού καταδεικνύει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλες οι κοινωνίες σχεδόν στον πλανήτη αλλά τουλάχιστον όπου υπάρχουν υποτιθέμενες δημοκρατίες αυτό δεν θα έπρεπε να υφίσταται.

Οι πολιτικές ηγεσίες στην σημερινή εποχή είναι πολύ πλούσιες και πολύ καλομαθημένες στον τρόπο που έχουν μεγαλώσει, ώστε να μην κατανοούν τον πόνο και τα προβλήματα των υπηκόων τους.

Από την στιγμή που αυτό δεν μπορούν να το κάνουν, δεν πρόκειται και δεν ξέρουν άλλωστε, να ασχοληθούν με τα προβλήματα των λαών τους ή αν το κάνουν, απλά θα προσφέρουν λύσεις που δεν μπορούν να εφαρμοστούν ρεαλιστικά.