H χλιδή και ο έρωτας δεν κρύβονται λέει μια παροιμία και αυτό ισχύει απόλυτα στην περίπτωση ενός δισεκατομμυριούχου, ο οποίος πλήρωσε 600.000 δολάρια για να «δέσει» το πολυτελές σκάφος του σε μαρίνα του Μονακό.

Σύμφωνα με διεθνείς πληροφορίες, το ποσό αυτό αντιστοιχεί στο «δέσιμο» του σκάφους για τέσσερις μέρες.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο άνδρας αυτός είναι και τρομερός θιασώτης της Formula 1, καθώς βρέθηκε στο πριγκιπάτο για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα που διεξήχθη προ ολίγων ημερών.

Δείτε βίντεο:

Πάντως το κόστος ενός απλού «παρκαρίσματος» δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο για το Μονακό.

Εδώ και αρκετά χρόνια, λόγω της μαζικής άφιξης πάμπλουτων ανθρώπων, έχει δημιουργηθεί κατάλογος με τις τιμές που έχει ακόμη και η ώρα για να «δέσει» κάποιος το σκάφος του ή να παρκάρει το αυτοκίνητό του!

Βέβαια υπάρχουν κι εκείνοι που βρίσκουν πάντα την πιο έξυπνη ιδέα, παρκάροντας το αυτοκίνητό τους μέσα στο σκάφος τους.

Πληρώνουν ήδη αρκετά για αυτή την παροχή, γιατί να μην το εκμεταλλευτούν και να λύσουν και το «κυκλοφοριακό» στους δρόμους του Μονακό;

Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια…