Εκτός της επίσης εκδήλωσης που θα παραθέσει ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος, Καμίλα, για τους παγκόσμιους ηγέτες την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου ενόψει της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ, παραμένουν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ.

Στην εκδήλωση αυτή θα παρευρεθούν αρχηγοί κρατών, επίσημοι καλεσμένοι από το εξωτερικό και μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Κατά πολλούς, η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν η ιδανική ευκαιρία προκειμένου να «γεφυρωθεί το χάσμα» ανάμεσα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δε θα γίνει.

Ο λόγος αυτού του αποκλεισμού έχει τη βάση του στο πρωτόκολλο, καθώς σε αυτήν την εκδήλωση μπορούν να παρευρεθούν μόνο εστεμμένοι πρίγκιπες. Αυτό σημαίνει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, καθώς και ο πρίγκιπας Άντριου δεν θα είναι παρόντες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκονται περίπου 30 γαλαζοαίματοι από όλο τον κόσμο, όπως ο πρίγκιπας Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου, αλλά και ο πρίγκιπας Αλβέρτος με την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό. Στην εκδήλωση θα είναι επίσης ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, και Γάλλος ομόλογός του, Εμανουέλ Μακρόν.