Στην αγορά των αρωμάτων αποφάσισε να μπει ο Έλον Μασκ, λανσάροντας ένα άρωμα που… τραβάει τα βλέμματα άμα τη εμφανίσει!

Συγκεκριμένα, ο ιδιόρρυθμος δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε ότι η νέα του επιχειρηματική κίνηση έχει να κάνει με τον χώρο του αρώματος, αφού λανσάρει ένα ανδρικό άρωμα που ονομάζεται «Burnt Hair», δηλαδή καμένα μαλλιά.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Ε.Μασκ, το άρωμα είναι ήδη ανάρπαστο, καθώς έχει πουλήσει 10.000 μπουκάλια σε λίγες μόνο ώρες, κάνοντας τον ίδιο κατά ένα εκατομμύριο δολάρια πλουσιότερο.

«Με ένα όνομα σαν το δικό μου, η είσοδος στον κλάδο των αρωμάτων ήταν αναπόφευκτη – γιατί το πάλεψα τόσο καιρό!;», αναρωτήθηκε ο Μασκ στο Twitter, όπου τώρα περιγράφει τον εαυτό του ως πωλητή αρωμάτων.

Ο δισεκατομμυριούχος κάνει ένα λογοπαίγνιο με το όνομά του, αφού Μασκ (Musk) σημαίνει μόσχος, ουσία ζωικής προέλευσης που χρησιμοποιείται ως βάση σε αρκετά αρώματα.

«Η εσάνς του αποτρόπαιου πόθου», είναι η περιγραφή του προϊόντος, που κοστίζει 100 δολάρια το μπουκάλι και πρόκειται να ξεκινήσει να αποστέλλεται το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Αστειευόμενος, ο Μασκ έγραψε στο Twitter: «Ανυπομονώ να δω τα ΜΜΕ να μεταδίδουν ότι πωλήθηκαν ένα εκατομμύριο καμένα μαλλιά!».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ε.Μασκ έχει κάνει κι άλλες εκκεντρικές επιχειρηματικές κινήσεις στο παρελθόν, καθώς έχει παρουσιάσει την τεκίλα της Tesla, που κυκλοφόρησε το 2020, αλλά και ένα «κοντό σορτς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εταιρεία του Ε.Μασκ, Boring Company, είχε πουλήσει το 2018 φλογοβόλο, για 500 δολάρια, φτάνοντας συνολικά σε έσοδα 10 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ επίσης είχε πουλήσει και 50.000 καπέλα.