Ένα τραγικό δυστύχημα έλαβε χώρα στη βόρεια Γαλλία, όπου 67χρονη Βρετανίδα έπεσε νεκρή μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από λάθος του συντρόφους της ενώ είχαν πάει για κυνήγι.

Αναλυτικότερα, η 67χρονη Jacqueline Taylor, πέθανε την Κυριακή από πυροβολισμό «πάνω από την καρδιά» αφού ο σύντροφός της Pierrot Philippot, 69 ετών, πυροβόλησε με το όπλο του προς την κατεύθυνσή της κατά τη διάρκεια του κυνηγιού.

Ο P.Philippot, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία, οργάνωσε το κυνήγι αγριογούρουνου κοντά στο σπίτι του ζευγαριού στο Goudelin της Βρετάνης, την Κυριακή.

Η 67χρονη μετά τον πυροβολισμό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Saint-Brieuc της Βρετάνης, όπου άφησε την τελευταία της πνοή, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Οι κυνηγοί περνούσαν μέσα από ένα χωράφι όταν ο πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου πυροβόλησε με το τουφέκι τοποθετημένο στον ώμο του, με την κάννη να δείχνει προς την πλάτη. Ο πυροβολισμός χτύπησε τη σύντροφό του. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία της πνοή», ανέφερε πηγή.

Ο P.Philippot, ο οποίος κυνηγούσε στην περιοχή από όταν έφηβος, αποφυλακίστηκε ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Οι εξετάσεις που του έγιναν για αλκοόλ και ναρκωτικά βγήκαν αρνητικές ενώ η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει την Τετάρτη.

Ο Laurent Le Faucheur, δήμαρχος του Goudelin, δήλωσε ότι ο P.Philippot ήταν «απόλυτα συντετριμμένος από το δυστύχημα».

«Είναι ένα τρομερό σοκ για όλους μας. Γνώριζα καλά το ζευγάρι. Η Jacqueline έφτασε από τη Βρετανία πριν από περίπου επτά χρόνια, και ήταν ευτυχισμένη στο χωριό», πρόσθεσε ο δήμαρχος.

Πιστεύετε ότι η υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό πρόκειται περί:

  • Επαναλαμβανόμενου βιασμού από τους πελάτες του μαστροπού Η.Μίχου; (7%, 884 Votes)
  • Δράσεις εγκληματικής οργάνωσης εκπόρνευσης ανηλίκου; (17%, 2.220 Votes)
  • Και των δύο (73%, 9.352 Votes)
  • Κανένα από τα δύο (2%, 280 Votes)

Σύνολο ψήφων: 12.736

Loading ...
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!