Ούτε τα μικρόφωνα δεν θέλουν τον Νίκο Κοτζιά στα Σκόπια. Οι δυο υπουργοί εξωτερικών Ελλάδας και Σκοπίων ήθελαν να ξεκινήσουν τη συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντηση που είχαν, όμως όταν ο Νίκολα Ντιμιτρόφ προσπάθησε να ξεκινήσει τα μικρόφωνα δεν έλεγαν να δουλέψουν.

Τελικά τα μικρόφωνα άρχισαν να δουλεύουν και έτσι η συνέντευξη Ντιμιτρόφ – Κοτζιά ξεκίνησε κανονικά. Υπάρχει πραγματική επιθυμία να ξεπεραστούν τα προβλήματα, είπε ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων. Θα συνεχίσουμε και την ερχόμενη εβδομάδα από κοινού με τον Μάθιου Νίμιτς και θα συνεχίσουμε τις επαφές όσο χρειαστεί.

Από την πλευρά του ο Νίκος Κοτζιάς τόνισε πως είναι χαρά του να βρίσκεται στη χώρα, τονίζοντας ότι τήρησε την υπόσχεσή του ότι θα επισκεφθεί τα Σκόπια μόλις αλλάξει η ονομασία του αεροδρομίου. “Πιστεύω πολύ στο κοινό μας μέλλον και την κοινή μας συνεργασίας”, τόνισε ο Έλληνας υπουργός, υπογραμμίζοντας ότι εκείνος και ο Σκοπιανός ομόλογός του δεν δημιούργησαν τα διμερή προβλήματα, τα βρήκαν και προσπαθούν να τα επιλύσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!