Η περίοδος πένθους της βασιλικής οικογένειας για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ τελείωσε και επίσημα, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι το μεσημέρι της Τρίτης.

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και ο Βασιλιάς Κάρολος είναι πλέον ο νέος μονάρχης.

Η περίοδος πένθους τελείωσε για τη βασιλική οικογένεια και ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγος του, Καμίλα, επέστρεψαν με ταχύτατους ρυθμούς στις υποχρεώσεις τους.

Το Παλάτι σήμερα (27/9) το μεσημέρι εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία και δημοσιεύτηκε στα social media, συνοδευόμενη από μία φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους από εκδήλωση του 2020.

Παράλληλα σήμερα, η φωτογραφία προφίλ στους λογαριασμούς της βασιλικής οικογένειας στα social media άλλαξε, με μία όπου απεικονίζει τον βασιλιά και τη σύζυγό του.

Την ίδια ώρα, η βασιλική οικογένεια δημοσίευσε μια δήλωση σχετικά με το επίσημο τέλος του πένθους, μαζί με μία φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ: «Η περίοδος του βασιλικού πένθους μετά τον θάνατο της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ έχει πλέον τελειώσει», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Αυτός ο λογαριασμός θα συνεχίσει να αντικατοπτρίζει το έργο του Βασιλιά, της βασιλικής συζύγου και άλλων μελών της Βασιλικής Οικογένειας και θα θυμάται τη ζωή και το έργο της βασίλισσας Ελισάβετ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!