Στον εντοπισμό ενός νεογέννητου βρέφους που αγνοείται συμμετέχουν περισσότεροι από 200 αστυνομικοί στο Μπράιτον της νότιας Αγγλίας, μέσα από εξονυχιστικές έρευνες.

Αν ο Παύλος Πολάκης διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και ιδρύσει δικό του κόμμα, θα το ψηφίζατε;

  • Ναι (41%, 6.209 Votes)
  • Όχι (45%, 6.789 Votes)
  • Ίσως (10%, 1.459 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (4%, 651 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.108

Loading ...

Η επιχείρηση άρχισε μετά από τον εντοπισμό και τη σύλληψη της μητέρας του και του συντρόφου της που επίσης αγνοούνταν.

Η γόνος αριστοκρατικής οικογένειας Κονστάνς Μάρτεν και ο Μαρκ Γκόρντον, που στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για βιασμό, βρέθηκαν στο Μπράιτον μετά από ειδοποίηση πολίτη το βράδυ της Δευτέρας.

Συνελήφθησαν ως ύποπτοι για παραμέληση ανηλίκου. Η τοπική αστυνομική διεύθυνση του Σάσεξ ανακοίνωσε πως «ενώ ελπίζουμε ότι το μωρό είναι ακόμα ζωντανό, συμφωνούμε ότι ο κίνδυνος για το βρέφος είναι εξαιρετικά υψηλός».

Οι έρευνες επικεντρώνονται σε περιοχή με αστικούς χώρους καλλιέργειας στο Roedale Valley του Μπράιτον και σε γειτνιάζουσα δασική περιοχή.

Η 35χρονη γυναίκα και ο 48χρονος άνδρας δηλώθηκαν ως αγνοούμενοι αφού εξαφανίστηκαν μετά από βλάβη στο αυτοκίνητό τους σε αυτοκινητόδρομο κοντά στο Μπόλτον της βορειοδυτικής Αγγλίας στις 5 Ιανουαρίου. Η επικρατέστερη θεωρία είναι πως την ίδια ημέρα, στο ίδιο αυτοκίνητο η Μάρτεν γέννησε το παιδί της, για το οποίο δεν έχει πει στις αρχές πού βρίσκεται, ούτε καν αν πρόκειται για κορίτσι ή αγόρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία είχε λάβει αναφορές για παρουσία του ζευγαριού σε διάφορα σημεία της χώρας και πίστευε ότι η Μάρτεν και ο Γκόρντον προσπαθούσαν να αποφύγουν τον εντοπισμό τους μετακινούμενοι συνεχώς και διανυκτερεύοντας υπαίθρια σε μία μπλε σκηνή, καλύπτοντας επίσης τα πρόσωπά τους όταν περνούσαν μπροστά από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης.