Έντονες αντιδράσεις με την παρουσία της ως ρεπόρτερ στον αγώνα του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ με τον Ντάστιν Πουαριέ, προκάλεσε η γνωστή TikToker η οποία έχει πάνω από 100 εκατομμύρια followers στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης,

Η «βασίλισσα» του TikTok που διαθέτει πάνω αό 78 εκατομμύρια ακολούθους στην εν λόγω πλατφόρμα, μετά το πέρασμα της και από τη μουσική σκηνή με το πρώο τη σιγκλ με τίτλο «Obsessed», αποφάσισε να δοκιμαστεί κι ως αθλητική ρεπόρτερ.

Συγκεκριμένα, η σέξι influencer κάλυψε τον μεγάλο αγώνα του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ με τον Ντάστιν Πουαριέ στο Λας Βέγκας. Η κίνηση αυτή ωστόσο δεν βρήκε σύμφωνους αρκετούς δημοσιογράφους που διαμαρτυρήθηκαν πως τους κλέβει τη δουλεια.

Από την πλευρά της η Ρέι, πόσταρε μια φωτογραφία της από τη βραδιά στο Twitter, γράφοντας: «Σπούδασα δημοσιογραφία για τρεις ολόκληρους μήνες για να προετοιμαστώ για αυτή τη στιγμή».

https://twitter.com/whoisaddison/status/1413656072678641664

Μάλιστα, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε έκανε μια νέα ανάρτηση φαίνεται σαν να είναι μελανιασμένη και τραυματισμένη στο ρινγκ, με τη λεζάντα «Βέγκας – Άντισον 1-0».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!