Σε όλους μας και ανά τακτά χρονικά διαστήματα συμβαίνει να έχουμε μπαγιάτικο ψωμί στο σπίτι, που να μην ξέρουμε πως να το αξιοποιήσουμε.

Η πιο συχνή χρήση του μπαγιάτικου ψωμιού είναι να φτιάξεις μπιφτέκια ή κεφτεδάκια. Αν τώρα δε θες να το χρησιμοποιήσεις έτσι υπάρχουν κι άλλοι έξυπνοι τρόποι.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αλλού το μπαγιάτικο ψωμί, εκτός από συνταγές με κιμά. Μια πολύ καλή λύση που δεν σκέφτονται πολλοί είναι να φτιάξεις κρουτόν.

Τι χρειάζεται να κάνετε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κόβετε το ψωμί σε φέτες και μετά σε μικρά τετραγωνάκια. Απλώνετε τα κομμάτια σε ένα ταψί, ραντίζοντάς τα με λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι και τα ψήνετε.