Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, μεταξύ άλλων παρακολουθήσαμε την «Drama Queen» Ευρυδίκη, να δίνει… ρεσιτάλ κλάματος, στο άκουσμα πως αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Η αθλήτρια έριξε την «βόμβα» στο ριάλιτι επιβίωσης λέγοντας πως φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο για χάρη της κόρη της καθώς όπως είπε βρίσκεται σε μια δύσκολη συναισθηματικά περίοδο.

Η απόφαση αυτή έκανε τους συμπαίκτες της να ξεσπάσουν σε κλάματα καθώς κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πως η Αθηνά Ευμορφιάδη θα αποχωρούσε τόσο νωρίς από το Survivor.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Πονάει η ψυχή μου»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μάλιστα στο άκουσμα της αποχώρησης ξέσπασε σε λυγμούς, έπεσε στην αγκαλιά της της και ήταν σε κατάσταση σοκ. «Πονάει η ψυχή μου», φώναζε στην Αθηνά και την εκλιπαρούσε να παραμείνει στο Survivor.

Οι δύο γυναίκες όπως είχαμε παρακολουθήσει είχαν έρθει αρκετά κοντά και η μια είχε βρει στο πρόσωπο της άλλης μια σύμμαχο.