Τον «ασκό του Αιόλου» άνοιξε για ακόμα μία φορά, το βράδυ της Πέμπτης, η Ελένη Βιτάλη με μία νέα της ανάρτηση στο Facebook, μετά την εμφάνιση της Πάολα στην εκπομπή «Βινύλιο». Η τελευταία μιλώντας στον Αντώνη Κανάκη δεν έκρυψε ότι στεναχωρήθηκε, αφού, όπως είπε, δεν περίμενε η Ελένη Βιτάλη ν’ ασχοληθεί με το φόρεμά της και θα προτιμούσε να εστιάσει στη φωνή της εάν επρόκειτο να πει κάτι αρνητικό για εκείνη. Η Πάολα είπε ότι αγαπά την Ελένη Βιτάλη και τη θεωρεί «τεράστια» τραγουδίστρια.

«Έμαθα πάλι πως η Πάολα είπε πως τη στενοχωρεί που είπα, που να μην έλεγα, για το κοντό της φόρεμα και όχι για τη φωνή της. Εδώ πάει το δε μας χέζ@ς ρε Πάολα. Γιατί πιστεύει πως αυτό που κάνει λέγεται τραγούδι; (Η σεμινάριο αποφυγής;). Κρίμα γιατί τέτοια (δρώμενα) πρέπει να τα εξηγώ μόνο εγώ, ενώ όλοι όσοι ξέρουνε όσοι ακούνε δίχως εισαγωγικά νομίζω το καταλαβαίνουν ευτυχώς! Πού τονίζει; Ποιο ακριβώς είναι το μέταλλο της; Πώς προφέρει; Όλα όσα είναι απαραίτητα για έναν τραγουδιστή κι όχι για έναν καλό ή πόσο μάλλον μεγάλο τραγουδιστή!», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Βιτάλη στα social media. Ωστόσο, μετά από λίγα λεπτά, η δημοσίευση διαγράφηκε.

Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε κάποιους από τους Έλληνες καλλιτέχνες και παρουσιαστές που έχουν εκφράσει κι αυτοί κατά καιρούς τη δυσαρέσκειά τους προς τη λαϊκή τραγουδίστρια.

Ήταν τον περασμένο Μάρτιο, όταν η Πάολα αποφάσισε να αποχωρήσει από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη και να σταματήσει τις κοινές τους εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο Γκάζι Live δύο βδομάδες νωρίτερα από το αναμενόμενο. Μέσω της ανακοίνωσής της στον προσωπικό της λογαριασμό στον Instagram, η λαϊκή τραγουδίστρια τόνισε πως είναι η πρώτη φορά που δεν τελειώνει μια σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη, ενώ ευχαρίστησε την επιχείρηση και τους 120 εργαζόμενους που πλέον είναι οι 120 νέοι φίλοι της. Ωστόσο, η πλευρά του Νότη Σφακιανάκη έδωσε τη δική της εκδοχή για τη λήξη της συνεργασίας των δύο καλλιτεχνών

Σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης «Στη φωλιά των Κου Κου», το κλίμα ανάμεσα στους δύο τραγουδιστές άρχισε να βαραίνει από τις πρόβες. «Η Πάολα είχε φέρει τη δική της ομάδα, δικό της ηχολήπτη, φωτιστή και όλη τη μπάντα. Μπαίνει στην πρόβα ο Νότης Σφακιανάκης βλέπει κανονικές ντραμς και λέει να το αλλάξουν και να παίζουν με τις δικές του ηλεκτρονικές ντραμς. Πέρασε της Πάολα και τα αντίποινα του Νότη Σφακιανάκη ήταν ο άνθρωπος που είχε φέρει η Πάολα στο σχήμα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, να μη συνεχίσει με τον τρόπο που όλοι ξέρουμε.

Η συνεργασία συνεχίστηκε ομαλά, όμως, ο Νότης με δική του απόφαση εμφανιζόταν για το δεύτερο πρόγραμμα στις 04:30. Την ώρα που κατέβαινε η Πάολα το μαγαζί είχε 1,500 άτομα, στις 5 παρά το μαγαζί είχε μείνει με 300 άτομα γιατί ο τραγουδιστής έβγαινε με ξένα κομμάτια. Άνθρωποι του Νότη είπαν ότι πολλοί ανεβαίνουν στο καμαρίνι της Πάολα και αδειάζουν τα πρώτα τραπέζια. Εκεί ξεκίνησε η ρήξη.»

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι οι ιθύνοντες των Mad Video Music Awards 2017 «έκοψαν» την Πάολα από την τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων και το παρασκήνιο φαίνεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όσοι βρέθηκαν παρόντες την εκείνη τη βραδιά της εκδήλωσης είδαν την τραγουδίστρια σε τρεις εμφανίσεις. Όταν όμως προβλήθηκε η απονομή στην τηλεόραση, η Πάολα είχε «κοπεί» επιμελώς στο μοντάζ.

Η αιτία που συνέβη το παραπάνω συμβάν αφορούσε στην κόντρα του Mad με την δισκογραφική που βρίσκεται η λαϊκή τραγουδίστρια, την Panik Records. Μια κόντρα που φημολογείται ότι ξεκίνησε από το ότι η Πάολα δεν πήρε το δεύτερο βραβείο που είχε προσυμφωνηθεί μεταξύ τους. Ο λόγος για το βραβείο «Mad Greekz» που τελικά κατέληξε στη Νατάσα Θεοδωρίδου και είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στα παρασκήνια.

«Η τηλεοπτική εξαφάνιση όλων των εμφανίσεων της καλλιτέχνιδάς μας δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης ότι δεν πρόκειται για ένα απλό τεχνικό λάθος αλλά για μία ήδη ειλημμένη απόφαση από τον τηλεοπτικό σταθμό MAD, ενέργεια η οποία θίγει κατάφωρα το πρόσωπο και την αξία της ίδιας της Πάολα και των κ. Θεοφάνους και κ. Βουρλιώτη που συμμετείχαν στις εμφανίσεις, καθώς και το κύρος της εταιρείας μας. Πρέπει να σημειωθεί ότι, το trailer που προβαλλόταν από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA μέχρι και λίγο πριν την έναρξη της προβολής της βραδιάς των βραβείων, καθώς επίσης και τα σημαντικότερα στιγμιότυπα της βραδιάς (highlights) τα οποία ο σταθμός σας επεξεργάστηκε, έδειχναν πλάνα από τις συμμετοχές της Πάολα στα βραβεία MAD VMA 2017, γεγονός που καθιστά παραπλανητική και άκρως προσβλητική τη συμπεριφορά σας», έγραφε, μεταξύ άλλων, η επιστολή διαμαρτυρίας της Panik Records.

">

Ένα βίντεο που προβλήθηκε πριν από μερικά χρόνια και έδειχνε την μικρή Παολίνα, κόρη της Πάολα, να διασκεδάζει και να χορεύει στην πίστα του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανιζόταν εκείνη την εποχή η μητέρα της είχε αναστατώσει ολόκληρη τη showbiz. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είχε σχολιάσει το βίντεο που έδειχνε την δέκα ετών κόρη της τραγουδίστρια να χορεύει τσιφτετέλι, εκφράζοντας δημόσια την αντίθεσή του.

«Δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα ρε παιδιά! Ένα παιδί ανήλικο να χορεύει στα μπουζούκια με τη μάνα του! Τι να κάνουμε τώρα; Τα μπουζούκια είναι άλλο! Εκείνη την ώρα είναι όλοι τύφλα, βρωμάνε τα χνώτα τους», είχε τονίζει ο παρουσιαστής. Μάλιστα, όταν οι συνεργάτες του εξέφρασαν τη διαφωνία τους μαζί του, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε συγκεκριμένα στη Σάσα Σταμάτη: «Εντάξει, εσείς επειδή πάτε στην Πάολα, κάθε βδομάδα γλύφτε την, εγώ δεν πάω και δεν έχω ανάγκη κανέναν».