Υλικά συνταγής
για το φύλλο

  • 500γρ. αλεύρι περίπου
  • λίγο αλάτι
  • 1κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1κ.σ. ξύδι
  • νισεστές όσο χρειαστεί
  • νερό όσο πάρει να γίνει η ζύμη ούτε πολλή μαλακή ούτε σκληρή
  • 100γρ. περίπου μαργαρίνη σχεδόν λιωμένη

για τη γέμιση

  • 500γρ. λευκό τυρί ή φέτα απαλής και ήπιας γεύσης
  • 1-2 αυγά
  • πιπέρι
  • 1 κ.σ. ρίγανη (ή άλλο μυρωδικό ή μπαχαρικό της αρεσκείας σας)

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή στο cooklos.gr