Οι «Άγριες Μέλισσες» από την προηγούμενη Κυριακή που έκαναν πρεμιέρα μέσα από το κανάλι του ΑΝΤ1 εισέβαλαν στα σπίτια των τηλεθεατών με… άγριες διαθέσεις και δυνατά… τσιμπήματα τηλεθέασης. Καμία σειρά των άλλων καναλιών που βρίσκεται απέναντί τους δεν είναι ικανή για να εκθρονίσει τις «Άγριες Μέλισσες» από την κορυφή των πινάκων της Nielsen.

Η σειρά εποχής που διαδραματίζεται στον Θεσσαλικό κάμπο το 1958 έχει όλα εκείνα τα συστατικά για να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού που αν κρίνουμε από τα σχόλια στο Twitter οι χρήστες κάνουν λόγο για μια σειρά που έχει αισθητική, ποιότητα και κυρίως ηθοποιούς που το υποκριτικό τους ταλέντο περισσεύει.

Όμως η σεναριογράφος της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη μόλις στα πρώτα πέντε επεισόδια έχει… πεθάνει δύο πολύ ταλαντούχους ηθοποιούς. Ο «Σέργιος» (Ανδρέας Κωνσταντίνου) και ο «Γιάννος» (Ιωάννης Αθανασόπουλος) ήρθαν στη ζωή μας, τους είδαμε (για πολύ λίγο), τους αγαπήσαμε για το υποκριτικό τους ταλέντο και τους… σκότωσαν.