Υλικά συνταγής

  • ½ φλιτζ. μαργαρίνη
  • 1 φλιτζ. μέλι
  • 2 αυγά
  • 2 φλιτζ. καρότο τριμμένο
  • ½ φλιτζ. σταφίδες μαύρες Κορινθίας
  • ⅓ φλιτζ. καρύδια
  • ⅓ φλιτζ. χυμός πορτοκάλι
  • 1 βανίλια
  • 2 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ.γ. σόδα φαγητού
  • 1 ½ κ.γ. κανέλα σκόνη
  • ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο σκόνη

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή στο cooklos.gr