Η πιο «καuτή» πρωταγωνίστρια του «La Casa de Papel», Τόκιο ή αλλιώς Ούρσουλα Κορμπερό, βάζει τέλος στις ελπίδες των επίδοξων γαμπρών της.

Και μπορεί οι περισσότεροι τηλεθεατές να έχουν ήδη δει τον 4ο κύκλο του La Casa de Papel στο Netflix αφού μένουμε σπίτι, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται για την άγνωστη προσωπική ζωή της Úrsula Corberó (Ούρσουλα Κορμπερό) και αν είναι παντρεμένη. Μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποδεικνύει ότι είναι πολύ ερωτευμένη!

Η Ισπανίδα ηθοποιός γεννήθηκε στη Βαρκελώνη και μεγάλωσε στο χωριό Sant Pere de Vilamajor. Από νεαρή ηλικία, η Corberó ήξερε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός και πήρε μέρος σε αρκετές διαφημίσεις. Εκτός από το La Casa de Papel έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές, ενώ σύμφωνα με το IMDb, θα πρωταγωνιστήσει σε ένα έργο που ονομάζεται Snake Eyes.

Στο παρελθόν εργάστηκε και ως μοντέλο και μάλιστα έχει συμμετάσχει σε καμπάνια του οίκου Bulgari.

Η τηλεoπτική Τόκιο λοιπόν του La Casa de Papel δεν είναι παντρεμένη, αλλά βρίσκεται σε σχέση με τον Αργεντινό ηθοποιό Chino Darín, με τον οποίο γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς La embajada (The Embassy) το 2016.

Πριν από λίγες ημέρες πόσταρε στο λογαριασμό της στο Instagram μια άκρως εντυπωσιακή φωτό του, γράφοντας ο «δικός μου Αδωνις, χορευτής»:

https://www.instagram.com/p/B_IN13aBFfV

Το ζευγάρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον στην ισπανική Madame Figaro. Ειδικότερα ο Darín μίλησε για την «ενέργεια» της Τόκιο όταν έρχεται αντιμέτωπη με δύσκολες καταστάσεις. «Είναι μια από τις πιο εκθαμβωτικές πτυχές της προσωπικότητάς της. Έχει επίσης μια ευελιξία ως ηθοποιός και απίστευτο επαγγελματισμό. Είναι υπέροχη γυναίκα», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά ο Chino Darín.

Αλλά και η Úrsula Corberó από την πλευρά της είπε: «Έχει μια καταπληκτική ενέργεια και είναι πολύ αστείος, ευγενικός, πάντα με καλή διάθεση να σε διασκεδάζει με τα αστεία και τα σχόλιά του».

Ενίοτε μάλιστα δημοσιεύει και κοινές τους φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram..

Αναμφισβήτητα είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι…