Τις τελευταίες ημέρες είχε δημιουργηθεί αρκετός ντόρος για την κόντρα των Κατερίνα Στικούδη και Ελευθερίας Ελευθερίου η οποία όμως τελικά αποδείχθηκε… ψεύτικη.

Οι δύο τραγουδίστριες τα έκαναν όλα ώστε να προμοτάρουν το νέο τους τραγούδι, «Οι ιστορίες μας», που μόλις κυκλοφόρησε.

Τις τελευταίες μέρες γινόταν ένας μικρός χαμός στα social media μεταξύ Κατερίνας Στικούδη και Ελευθερίας Ελευθερίου και όλοι έψαχναν να μάθουν από πού προέκυψε αυτή η ξαφνική κόντρα, με ειρωνικά σχόλια και ατάκες ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες.

Η Ελένη Χατζίδου, ωστόσο, είχε πει στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» πως όλο αυτό ήταν ψεύτικο, στο πλαίσιο του πρόμο για το νέο τους τραγούδι, το βίντεο κλιπ του οποίου γυρίστηκε στη Νάξο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=128&v=vht-pLUNe08&feature=emb_title